Leraar Noors

Even voorstellen

Mijn naam is Knut. Ik ben privéleraar in Noors online.
Ik ben geboren en opgegroeid in Trondheim in het centrale deel van Noorwegen.  Hier heb ik ook mijn universitaire opleiding genoten met een master in geografie en als secundaire vakken Frans en Noors.

 

Een Noor in Nederland

Ik woon sinds 2009 in Nederland. O ok al woon ik hier, ik blijf een echte Noor. Om mijn hart te volgen, ben ik in 2014 Noorse les gaan geven. Lesgeven in mijn eigen taal doe ik met veel plezier en het zorgt er eveneens voor, dat ik in contact blijf met mijn land van herkomst. Daarnaast heb ik een aantal jaren Italiaans onderwezen.

Ik was in verschillende landen thuis voordat ik in Nederland ben gaan wonen. Hierdoor heb ik meerdere talen vloeiend leren spreken en schrijven. Naast Noors en Engels zijn dat Nederlands, Frans, Italiaans en Duits. Ja, ik ben een echte polyglot. Maar Noors blijft natuurlijk mijn favoriet. Naast het werk als leraar Noors ben ik sinds 2012 gids voor reisgroepen in Nederland.  

Ik leef hier met mijn partner en heb veel goede vrienden in binnen- en buitenland. Lezen of een goede film kijken zijn dingen die me inspireren. Ik hou ook van fysieke activiteiten, zoals joggen, fietsen en “last but not not least” – wandelen in in de Noorse bergen.


Ben je nu nieuwsgierig geworden? Op deze site vind je meer informatie over mijn online lessen Noors.

Wil je meer weten of wil je een les uitproberen? Dan kun je vandaag al contact met mij opnemen.

Welkom naar Lynganor!